Installatie 3, het Elektronische Industrieterrein van Guanggu, 9 Liufangyuan Zuiden Rd., Streek van de het Meer de High-tech Ontwikkeling van het Oosten, Wuhan, Hubei, China (Vasteland)
Thuis

Wuhan Barrgoo International Trading Co.,Ltd Fabrieksreis

„Wij bekeken veelvoudige verlichtingsbedrijven en kozen BARRGOO. Barrgoo deed een groot werk die geleide lichten.“ behandelen

—— Gerry Laloum

„Wij hebben verhoudingen met Barrgoo voor de laatste 10 jaar gehad. Als rep aan dit bedrijf, zijn wij zeer opgewekt om hen naar voren te brengen.“

—— Dave Cameron

„Wij waarderen dat Barrgoo omhoog stapte om aan onze behoeften te voldoen. Ik ben enkel van mening dat Barrgoo een partner is. Er is geen beter compliment dan een verwijzing.“

—— David Meeks

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Productregel:

   

  Wij zijn leiden manufactory van geleide verlichting met meer dan 20 jaar ervaringen. Wijdend aan het aanbieden van een brede waaier van geleide lampen, bevat onze producten geleide muurlichten, Kerstmislichten, plafondlichten, vloedlichten, hoge baailichten, straatlantaarns, visserijlichten, leidden bollen en enz.

   

  Wij bouwen LEIDENE producten om diverse commerciële, industriële, gemeentelijke en woontoepassingen te ontmoeten.

   

  Wij begaan significante middelen aan de ontwikkeling en kwaliteit het testen van al onze producten samen met een diepgaand kwaliteits controlerend beleid dat een hoog niveau van klantenervaring verzekert.

   

   

  Productiviteit:

   

  * Lopende band: 5

   

  * Directe arbeidskosten: 150 mensen

   

  * Verschuiving: 2 verschuiving/Dag

   

  * Output: 20000 maandelijkse PCs

   

  * Machines: 70 reeksen

   

  Wuhan Barrgoo International Trading Co.,Ltd

 • OEM / ODM

  OEM ODM:

   

  Onze OEM afdeling biedt u de uitstekende diensten en gepatenteerde unieke ontworpen producten aan.

   

  Wij kunnen best mogelijke premiekwaliteit voor uw gewenste LEIDENE producten waarborgen en daardoor u machtigen om uw LEIDENE in het groot zaken te kweken.

   

  Voor ODM, Onze gescheiden RD-afdeling die onze meer dan 10 jaar de ervaring van R&D en van de vervaardiging aanbieden voor het aanpassen van uw eigen producten.

   

  Ontwerpend voor uw specifieke behoeften of privé etiket marketing inspanningen, helpt Granvey klanten om hun projecten op te voeren en ideeën te veranderen in echte producten.

 • R & D

  R&D:

   

  Granvey werkt met vele universiteiten & onderzoekinstituten om samen geavanceerde LEIDENE verlichtingstechnologie voor uw plezier morgen te verstrekken.

   

  Vergend de tijd om de industrie van onze klant evenals hun specifieke uitdaging te bestuderen, kunnen ons team van verlichtingsingenieurs oplossingen op de toegevoegde waarde en geleide producten verstrekken die verwachtingen overschrijden.

   

  Wij testen en evalueren uit de hele wereld voortdurend de recentste LEIDENE technologie voor onze inventaris. Gecombineerd met onze jaren van praktische toepassing, verzekert dit de beste lichte motor voor uw specifieke vereisten.

   

  Onze hogere ingenieurs hebben 10 jaar of meer van ervaring met LEDs en gerelateerde systemen. Wij weten het om thermaal LEDs behoorlijk te drijven en te leiden die wij hebben geïntegreerd de helderste verlichtings hoogstens economische prijs te verstrekken.

Contactgegevens
Wuhan Barrgoo International Trading Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Cherry Chan

Tel.: 86-27-87671265

Fax: 86-27-87671264

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)